* * *

Artiesten

* * *
* * *

Informatie

* * *
Breda in Concert is hét Nederlandstalige muziekfestival van Brabant. Het evenement is toegankelijk voor jong en oud vanaf 16 jaar(!). V.I.P-deck toegankelijk vanaf 18 jaar! De voorgaande edities hadden optredens van o.a. Gerard Joling, Jan Smit, Nick & Simon, Marianne Weber, Nielson, Wolter Kroes, Sieneke, John West, Gers Pardoel, Django Wagner en vele andere grote sterren. Het zeer brede scala artiesten dat ook in 2020 weer acte de présence zal geven, garandeert onze bezoekers van een dag om niet snel te vergeten. Alle bekende meezingers zullen gaan langskomen!
OUTDOOR:
Wanneer: zaterdag 31 juli 2021
Tijd: 13.00 tot 23.00
Waar: Parkeerplaats Chasséveld te Breda, Chasséveld
Tickets: ticket pagina breda in concert en facebook

Locatie
Breda in Concert wordt georganiseerd op het parkeerplaats van het Chasséveld in Breda of in de sporthallen van Optisport. Deze locatie staat bij veel mensen bekend als hèt evenemententerrein van Breda. Speciaal voor Breda in Concert worden de parkeerplaats omgetoverd tot Nederlandstalig cafe. Verwacht een professioneel georganiseerd festival, die je niet snel zal vergeten!

Mindervalide
Op het evenement is uiteraard rekening gehouden met mindervalide bezoekers. Zo zijn er invalide toiletten aanwezig en is er ruimte genoeg om rustig te kunnen genieten van het evenement. Er zal geen apart vak beschikbaar zijn voor mindervalide bezoekers. Tijdens het event is het niet mogelijk het feest te verlaten en vervolgens weer op te lopen.

Muntverkoop
Drinken en eten kan worden betaald met de hiervoor aangestelde munten. Munten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s, waar contant of met pin kan worden betaald. De munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop tijdens het event en zijn niet inwisselbaar voor contanten na afloop of tijdens het event.

Bereikbaarheid
Het Chasséveld, de evenementenlocatie voor een spetterend Nederlandstalig evenement. Het evenement, gelegen midden in het centrum van  Breda en is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer, te voet of op de fiets.

Auto;
Kom je met de auto, an zijn er voldoende parkeergelegenheden rond om het festival.
Parkeren kun je in een van de omliggende parkeerplaatsen of parkeergarages.
Parkeergarage Chassėparking;
Parkeergarage Het Turfschip; 
Parkeerplaats Beyerd-Vlaszak;

Openbaar vervoer;
Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer richting Breda in Concert te komen. Vanaf het centraal station van Breda is het ongeveer 14 minuten lopen richting het evenemententerrein. Ook is het mogelijk met de stadsbus richting het chasséveld te reizen, de halte die je dan nodig hebt bevind zich aan de Claudius Prinsenlaan.
Openbaar vervoer kijk voor je reisadvies op www.ns.nl of www.9292.nl

Fietsen;
Fietsen kunnen gratis gestalt worden in de speciaal geplaatste fietsenstalling naast de evenementen locatie. Het stallen van je fiets is gratis en op eigen risico! De fietsenstalling zal niet bewaakt zijn.

Wanneer je Breda in Concert bezoekt ga je automatisch akkoord met onze algemene Huisregels.

Heb je nog vragen? Mail naar info@bredainconcert.com