* * *

Informatie

* * *
Breda in Concert is hét Nederlandstalige muziekfestival van West-Brabant. Het evenement is toegankelijk voor jong en oud vanaf 16 jaar. Voorgaande edities hadden we optredens van o.a. Snollebollekes, Jan Smit, Nick & Simon, Marianne Weber, Nielson, Wolter Kroes, Sieneke, John West, Gers Pardoel, Django Wagner en vele andere grote sterren. Het zeer brede scala artiesten, dat ook in 2024 weer acte de présence zal geven, verzekert onze bezoekers van een dag om niet snel te vergeten. Alle bekende meezingers zullen langskomen en we zullen Breda op haar grondvesten doen schudden!

Breda in Concert – Outdoor informatie
Wanneer: 20 juli 2024
Tijd:
13.00 uur tot 23.00 uur
Waar: Chasséveld te centrum Breda
Tickets: klik hier
Minimale leeftijd: 16 jaar
Minimale leeftijd VIP: 18 jaar

Locatie
Breda in Concert Outdoor wordt georganiseerd op het Chasséveld in het hart van Breda. Deze locatie staat bij veel mensen bekend als hèt evenemententerrein van Breda. Speciaal voor Breda in Concert wordt het Chasséveld omgetoverd tot een Nederlandstalig feestcafé. Verwacht een professioneel georganiseerd festival, waar iedereen zich thuis voelt en wat je niet snel zal vergeten!

Mindervaliden
Op het evenement is uiteraard rekening gehouden met mindervalide bezoekers. Zo zijn er mindervaliden toiletten aanwezig en is er ruimte genoeg om rustig te kunnen genieten van het evenement. Er zal geen apart vak beschikbaar zijn voor mindervalide bezoekers.

Toegankelijkheid
Tijdens het event is het in principe niet mogelijk het festivalterrein te verlaten om vervolgens opnieuw te betreden uit veiligheidsoverwegingen.

Muntverkoop
Drank en eten kan uitsluitend worden betaald met munten. Munten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s, waar contant of met pin kan worden betaald. De munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop tijdens het event en zijn niet inwisselbaar voor contanten na afloop of tijdens het event.

Bereikbaarheid
Het Chasséveld te Breda, is de evenementenlocatie bij uitstek voor een spetterend Nederlandstalig evenement. Het evenement, gelegen midden in het centrum van Breda,  is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer, te voet of op de fiets.

Auto
Kom je met de auto, dan is er voldoende parkeergelegenheid rondom het festival. Parkeren kun je op één van de omliggende parkeerplaatsen of in de parkeergarages;
Parkeergarage Chassėparking;
Parkeergarage Het Turfschip; 
Parkeerplaats Beyerd-Vlaszak;

Openbaar vervoer
Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer richting Breda in Concert te komen. Vanaf het centraal station van Breda is het ongeveer 10 minuten lopen richting het evenemententerrein. Ook is het mogelijk met de stadsbus richting het Chasséveld te reizen, de halte die je dan nodig hebt bevindt zich aan de Claudius Prinsenlaan.
Openbaar vervoer kijk voor je reisadvies op www.ns.nl of www.9292.nl

Fietsen
Fietsen kunnen gratis gestald worden in de speciaal geplaatste fietsenstalling op het Chasséveld naast de evenementenlocatie. Het stallen van je fiets is gratis en op eigen risico! De fietsenstalling is niet bewaakt.

Wanneer je Breda in Concert bezoekt, ga je automatisch akkoord met onze huisregels.

Heb je nog vragen? Mail naar info@bredainconcert.com